Drive-in show Overijssel

Drive-in show Overijssel

De drive-in show is weer helemaal hot.
Voor bruiloften, bedrijfsfeesten,  openingen en jubilea wordt steeds vaker gekozen voor een DJ met een licht- en geluidsinstallatie, oftewel een drive-in show.
Een drive-in show biedt namelijk een non-stop avondvullend programma met zeer gevarieerde muziek, geheel afgestemd op uw wensen!

Hits uit de jaren ’70 en ’80 en discolampen of dansen op een verlichte dansvloer met de beste hits uit de top 40. Een succesvolle drive-in discoshow valt of staat met professionele geluidsapparatuur en een goede belichting. Met professionele licht- en geluidsinstallaties van toonaangevende merken staat Disco-xl garant voor een geweldig feest. Wij zijn dan ook zeer trots om een vaste partner te zijn van een vijftal grote evenementenbureaus.

Onze drive-in discoshows staan voor professionaliteit, kwaliteit, show en gezelligheid waarbij de wensen van u en uw gasten centraal staan. Hierbij horen tevens correct uitziende medewerkers, transport en een duidelijk contact vooraf.
Nieuwsgierig geworden? Wij van Disco-XL drive-in shows nemen graag de tijd om u zo goed mogelijk te adviseren in een geheel vrijblijvend gesprek.    …de koffie staat altijd klaar !